Born4Jobs lanceert vacaturesite AlleMediavacatures

dinsdag 14 maart 2017 - 14:21

Werving- en selectiebureau Born4Jobs is een nieuwe vacature-community gestart: AlleMediavacatures. Op deze site worden alleen mediagerelateerde vacatures en stages aangeboden in de muziek-, media-, entertainment- en de creatieve sector.

AlleMediavacatures bestaat nog maar relatief kort, maar heeft zich ontwikkeld tot een actieve community met nu al ruim 4000 volgers op social media.

“Er was behoefte aan een dergelijke site”, aldus Annelise Breteler, die bij Born4Jobs verantwoordelijk is voor branding en marketing. “Het succes laat zich eenvoudig verklaren: we plaatsen alleen de écht leuke mediavacatures en –stages. De niet zo leuke of branchevreemde banen zul je simpelweg niet op AlleMediavacatures.nl aantreffen. Overigens is het goed om te benadrukken dat we puur als intermediair optreden; bedrijven kunnen zelf hun vacature of stage uploaden en zijn zelf verantwoordelijk voor de werving en selectie.”

Het bereik van AlleMediavacatures bestaat uit mannen en vrouwen tussen de 21 en 34 jaar, met een HBO+-opleiding, die een baan zoeken in de (online) marketing, sales, communicatie en pr.

Het plaatsen van een vacature kost nu nog 99 euro voor 14 dagen (de functie verschijnt dan op de site en wordt gepromoot via social media). Voor het plaatsen van een stage betaal je 79 euro voor 14 dagen.

Een uitgebreid interview met Annelise Breteler en Anca Beije, oprichter van Born4Jobs, over AlleMediavacatures verschijnt in de komende editie van Entertainment Business.